2011.02.14

Disznótoros program az Autós Ételbárban

Előzetes egyeztetés alapján várunk, céges csoportokat, baráti társaságokat egy igazi, hagyományőrző zalai disznóvágásra és disznótorra.

Első lépésként lélekmelegítő és bátorító pálinkát és friss meleg házi pogácsát kínálunk a disznóvágás helyszínén, közben ismerkedés a böllérekkel. Azután megérkezik a disznó és kezdetét veszi a disznóvágás folyamata, amelybe vendégeink is bekapcsolódhatnak:
Disznó leszúrása, pörzsölés, tisztítás, rendfa felállítása és a hús feldolgozása.
Időközben felfűtjük a katlanokat ahol a hurkába való finomságok főnek - kóstolni kötelező!

Disznótoros ebéd- vendégeink
Orjaleves, sertéspörkölt, resztelt máj, főtt burgonya, házi savanyúságok

A délutáni feladatok- aki még bírja…

A füstrevaló húsok előkészítése
Zsírszalonna kockázása és tepertősütés
Bőrkekóstolás
Kolbász és hurkatöltés

Vissza